• 190g de mantega
  • 100g de parmesà ratllat
  • 60g de llavors de sèsam
  • 250g de farina
  • 5g de llevat Royal

Recepta treta de Cuinaxsolters.

  1. Per començar, desfeu la mantega i barregeu-la en un bol amb el formatge, les llavors de sèsam i un polsim de sal.
  2. Tamiseu la farina amb el llevat i incorporeu-ho a poc a poc a la mescla anterior.
  3. No afegiu més farina fins que l’anterior s’hagi absorbit bé.
  4. Us ha de quedar una massa homogènia, no trencadissa.
  5. Enfarineu lleugerament una superfície i treballeu la massa donant-li forma de cilindre d’uns 3cm de diàmetre aproximadament.
  6. Talleu en tres parts i emboliqueu cadascuna d’elles donant tensió al paper film perquè li doni una forma perfecta de cilindre.
  7. Repetiu el procediment per als altres dos cilindres i reserveu-los unes 2 hores a la nevera.
  8. Preescalfeu el forn a 170ºC amb calor dalt i baix.
  9. Passat aquest temps, aneu tallant els cilindres a làmines. Estaran durs i els podreu tallar perfectament.
  10. Cobriu la safata del forn amb un full (jo sempre faig servir silicona) i disposeu-hi les galetes.
  11. Introduïu-ho al forn fins que les galetes agafin un color daurat, entre uns 10 i 15 minuts.