• 150g de sucre morè
  • 150g de sucre blanc
  • 125g de mantega a temperatura ambient
  • un pessic de sal
  • 2 ous mitjans
  • 1 cullerada d'extracte de vainilla
  • 340g de farina de rebosteria
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 150g de gotes de xocolata

Feia anys i panys que no feia aquestes galetes, però ahir les vaig veure a webos fritos i les he hagut de fer!

  1. En un bol, barregeu els sucres amb la mantega amb unes varilles uns 5 minuts.
  2. Afegiu els ous i remeneu fins que estiguin ben integrats.
  3. Formeu boletes i col·loqueu-les sobre la llauna del forn forrada amb paper de fornejar o un full de silpat. Deixeu espai entre galeta i galeta, ja que s’expandeixen.
  4. Si no teniu pressa, refredeu les boletes 30 minuts a la nevera i aconseguireu que la massa us quedi millor.
  5. Engegueu el forn a 180ºC amb calor a dalt i a baix.
  6. Fornegeu uns 10 minuts, sense deixar que es daurin en excès perquè d’aquesta manera quedaran molt dures.
  7. Deixeu refredar i conserveu en una capsa metàl·lica.