Cóc ràpid amb crosta

Cóc ràpid amb crosta

Racions: 8

Temps: 1 h 30 min

Dificultat: Fàcil

Aquí ve una recepta d’un cóc que és, a la vegada, molt senzilla i molt bona. Es forma una costra a la superfície del pastís durant la cocció al forn.

Ingredients

  • 3 ous
  • 340g de sucre
  • 300g de farina
  • 110ml d’oli d’oliva
  • 110ml de llet
  • 1 sobre de llevat Royal

  1. Comenceu preescalfant el forn a 150ºC amb calor a dalt i a baix.
  2. En un bol barregeu els ous amb el sucre.
  3. Afegiu-hi la farina i, tot seguit, l’oli i la llet fins que quedin ben incorporats i aconseguiu una massa ben homogènia.
  4. Finalment, agregueu el llevat i torneu a remenar.
  5. Aboqueu la massa en un motlle desmuntable o de silicona.
  6. Introduïu-lo al forn durant una hora aproximadament.
  7. Estarà llest quan tingui la superfície daurada i el punxó surti net.

 

Deixa un comentari