Bunyols de vent

Bunyols de vent

Racions: 8

Temps: 45 min

Dificultat: Fàcil

De bunyols de vent, no n’havia fet mai, i a l’hora de buscar-ne he trobat una llista interminable de receptes, i finalment m’he decidit per la del blog Bufet de postres. Vet aquí la seva recepta:

Ingredients

  • 150g de farina
  • 120ml d´aigua
  • 125 ml de llet
  • 4 ous grans
  • 90g de mantega sense sal
  • un pessic de sal
  • oli d´oliva
  • anís i sucre

  1. Bulliu la llet juntament amb l´aigua i la mantega tallada a trossets. Quan la llet començi a bullir i la mantega estigui fosa, retireu del foc i afegiu-hi la sal i la farina tota de cop.
  2. Remeneu fora del foc fins que es formi una bola de massa.
  3. Afegiu-hi els ous d´un en un, sense abocar-hi el següent si l’altre no està totalment incorporat.
  4. Poseu oli d’oliva en una paella a foc suau, i quan estigui calent, aneu-hi fregint boletes de massa. Per fer les boletes, o bé podeu posar la massa en una màniga pastissera o bé fer-les amb l’ajuda de dues culleres. Seguiu amb el foc suau perquè els bunyols es vagin inflant de mica en mica.
  5. Quan estiguin ben daurats, poseu-los en un plat amb paper de cuina per treure l’excés d’oli.
  6. Ruixeu els bunyols amb anís, jo ho he fet amb l’ajuda d’un pulveritzador, i tot seguit, arrebosseu-los amb el sucre.
  7. Són més bons fet d’un dia per l’altre, ja que els bunyols es van impregnant d’anís i sucre.

 

Deixa un comentari