Cookies

Cookies

Racions: 8

Temps: 1 h 15 min

Dificultat: Fàcil

Feia anys i panys que no feia aquestes galetes, però ahir les vaig veure a webos fritos i les he hagut de fer!

Ingredients

  • 150g de sucre morè
  • 150g de sucre blanc
  • 125g de mantega a temperatura ambient
  • un pessic de sal
  • 2 ous mitjans
  • 1 cullerada d’extracte de vainilla
  • 340g de farina de rebosteria
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 150g de gotes de xocolata

  1. En un bol, barregeu els sucres amb la mantega amb unes varilles uns 5 minuts.
  2. Afegiu els ous i remeneu fins que estiguin ben integrats.
  3. Incorporeu la farina tamisada, la sal, la vainilla i el bicarbonat i remeneu bé. Per últim, agregueu les gotes de xocolata.
  4. Formeu boletes i col·loqueu-les sobre la llauna del forn forrada amb paper de fornejar o un full de silpat. Deixeu espai entre galeta i galeta, ja que s’expandeixen.
  5. Si no teniu pressa, refredeu les boletes 30 minuts a la nevera i aconseguireu que la massa us quedi millor.
  6. Engegueu el forn a 180ºC amb calor a dalt i a baix.
  7. Fornegeu uns 10 minuts, sense deixar que es daurin en excès perquè d’aquesta manera quedaran molt dures.
  8. Deixeu refredar i conserveu en una capsa metàl·lica.

 

2 comentaris

  1. Tot i que jo també “engreixo” un web dedicat a la cuina envejo als cuiners i cuineres que mostreu tanta traça per la rebosteria.
    Enhorabona pel teu blog Marta.

    • Moltes gràcies Núria! Doncs per mi, és tot al contrari, trobo que té més mèrit fer un primer o un segon que no pas un postre, on seguint una bona recepta segur que s’aconsegueix un dolç ben saborós.
      Enhorabona també pel teu blog, me’n faré lectora assídua que tens entrades molt bones.
      Salut i a seguir cuinant.

Deixa un comentari