Galetes de gingebre i mel

Galetes de gingebre i mel

Racions: 8

Temps: 45 min

Dificultat: Fàcil

Nova recepta de Directo al paladar. Són unes galetes ben diferents de les altres, però molt bones també.

Ingredients

  • 225g de farina de rebosteria
  • 100g de sucre
  • 2 culleradetes de llevat
  • 2 culleradetes de bicarbonat sòdic
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de gingebre mòlt
  • 1/2 culleradeta de canyella mòlta
  • 100g de mantega
  • 100g de mel líquida
  • sucre per arrebossar

  1. Preescalfeu el forn a 180ºC a dalt i baix.
  2. Prepareu dues safates forrades amb paper sulfuritzat o fulls de silpat.
  3. Poseu la farina en un bol i remeneu amb el sucre, el llevat, el bicarbonat, la sal, el gingebre i la canyella.
  4. Incorporeu la mantega tallada a daus i a temperatura ambient i treballeu la massa amb les mans o amb una forquilla.
  5. Afegiu la mel i mescleu bé.
  6. Agafeu petites porcions de massa (de la mida d’una nou), formeu una boleta i aplasteu-la entre els dos palmells.
  7. Arrebosseu amb sucre cada galeta per ambdues cares i disposeu-les a la safata.
  8. Fornegeu durant 10 minuts.
  9. Deixeu refredar en una reixa i les tindreu llestes.

 

Deixa un comentari