Muntanya de fondant

Muntanya de fondant

Racions: 10

Temps: 3 h

Dificultat: Alta

Un altre cop, enganxada al fondant. Aquesta vegada un cim, el Besiberri Sud, que hem fet aquest estiu.

Per a la muntanya

  • tres cócs ràpids
  • fondant preparat
  • colorants
  • ganache de xocolata

Pel ganache de xocolata

  • 200ml de nata líquida
  • 200g de xocolata (amb llet o sense)

  1. Per començar, el·laboreu tres cócs ràpids, en motlles rodons i de diàmetre petit perque us quedin alts.
  2. Mentre és al forn, feu el ganache. Jo el prefereixo de xocolata sense llet, ja que no és tan dolç. Aboqueu en un cassó la nata líquida i dueu-lo al foc fins a l’ebullició, retireu-lo del foc, afegiu-li la xocolata a trossos, remeneu fins aconseguir una crema i deixeu refredar.
  3. Poseu un cóc sobre l’altre formant una torre i, amb un ganivet de llescar pa, doneu la forma de muntanya que desitgeu.
  4. Obriu el cócs pel mig, farciu-los amb la crema de xocolata i també cobriu tota la superfície i laterals.
  5. Prepareu el fondant de tots els colors necessaris i aneu creant les formes.

 

Deixa un comentari