Núvols de poma

Núvols de poma

Racions: 8 persones

Temps: 40 minuts

Dificultat: Fàcil

Avui, recepta treta de L’Exquisit. Són unes pastetes de poma molt suaus que sempre tiomfen i que podeu fer quan us sobrin pomes.

Ingredients

  • 2 ous
  • 90g de sucre (o 80g sucre + 10g sucre vainillat)
  • 100g de mantega
  • 260g de farina de rebosteria
  • 8g de llevat Royal
  • 2 pomes grans o 3 de petites
  • sucre llustre

  1. Preescalfeu el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.
  2. Peleu i talleu les pomes en daus ben petits.
  3. En un bol, bateu els ous juntament amb el sucre.
  4. Desfeu la mantega i afegiu-la al bol.
  5. Aneu incorporant la farina tamisada juntament amb el llevat i remeneu fins que quedi una pasta ben espessa i homogènia.
  6. Finalment, afegiu els daus de poma (us semblarà que hi ha molta poma i poca massa, és normal).
  7. Amb l’ajuda de dues culleres soperes, doneu forma arrodonida a les porcions de massa, que col·locareu sobre una safata de forn forrada amb un full de silicona o paper sulfuritzat.
  8. Poseu els núvols de poma al forn durant uns 10 minuts.
  9. Acabats de treure del forn, encara calents, arrebosseu-los de sucre llustre i deixeu refredar.

 

Deixa un comentari