Pa de pessic

Pa de pessic

Racions: 8

Temps: 50 min

Dificultat: Fàcil

Seguim amb receptes del curs de cuina, i què millor que un pa de pessic que ens el podem menjar sol o utilitzar-lo com a base per a una altra recepta?

Ingredients

  • 6 ous (300g)
  • 120g de sucre
  • 130g de farina
  • sucre llustre (opcional)

  1. Engegueu el forn a 180ºC amb calor a dalt i a baix.
  2. Bateu els rovells i el sucre fins que facin cinta.
  3. Mentrestant, munteu les clares a punt de neu.
  4. Aboqueu dues cullerades de clara muntada a la mescla de rovells i sucre i remeneu amb moviments envolvents de sota cap a dalt amb una espàtula.
  5. Afegiu la farina de cop, barregeu una mica, i sense acabar-la d’integrar, agregueu la resta de clara muntada. Remeneu també amb moviments envolvents el mínim possible fins que aconseguiu una massa homogènia.
  6. Poseu-ho en un motlle rodó gran greixat o dos de petits (ja que hi ha prou quantitat com per fer dos pans de pessic petits).
  7. Introduiu al forn i deixeu coure uns 35 minuts.
  8. Desmotlleu, empólvoreu amb sucre llustre i serviu.

 

Deixa un comentari