Pastís de verdures

Pastís de verdures

Racions: 8

Temps: 30 min

Dificultat: Fàcil

Recepta senzilla per a solucionar el sopar qualsevol dia.

Ingredients

  • 160g de farina
  • 100g d’oli
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 4 ous
  • 125g de formatge Emmental ratllat
  • sal i pebre al gust
  • porro
  • ceba
  • pastanaga
  • carbassó
  • 2 llaunetes de tonyina

  1. Esclafeu el forn a 180ºC amb calor dalt i baix.
  2. Bateu els ous amb l’oli, la sal i el pebre. Afegiu la farina, el llevat i la meitat del formatge.
  3. Afegiu les verdures crues tallades ben primes o ratllades, jo m’he decidit per la segona opció.
  4. Agregueu-hi també la tonyina i barregeu per a que s’integrin tots els ingredients.
  5. Aboqueu la massa en una font, de manera que quedi ben prima, que tingui gruix màxim d’un dit.
  6. Tireu-hi per sobre la resta de formatge.
  7. Introduïu al forn i deixeu coure fins que es dauri la superfície.
  8. Es pot menjar tant calent com fred.

 

Deixa un comentari