• 1 paquet de massa d'empanadilles La Cocinera
  • 250g de xampinyons
  • 150g de pernil dolç
  • 1 ceba
  • 50g de formatge ratllat
  • 75ml de nata líquida
  • 1 ou
  • oli
  • sal
  • pebre negre
  1. Comenceu tallant la ceba, els xampinyons i el pernil a trossets ben petits.
  2. En una paella amb molt poc oli, fregiu la ceba i els xampinyons. Salpebreu.
  3. Afegiu el pernil dolç i la nata líquida, i seguiu a foc lent fins que aquesta s’espesseixi.
  4. Incorporeu el formatge ratllat i remeneu perque es barregi bé amb tota la mescla. Apagueu el foc.
  5. Preescalfeu el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.
  6. Formeu les crestes: aboqueu una cullerada de la mescla a cada làmina rodona de pasta i doblegueu per la meitat, sellant la vora amb una forquilla.
  7. Col·loqueu les crestes sobre la safata del forn i pinteu-les amb l’ou batut.
  8. Deixeu-les coure al forn 10 minuts i ja les tindreu llestes per menjar.