Clàssica combinació de gelat de vainilla i pastís humit de xocolata, que sí es menja tebi encara és més bo.

Avui optem per comprar el gelat, però un dia amb més temps, el farem casolà.

Temps de preparació: 40 min

Racions: 10

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 250g de xocolata negra

✓ 220g de mantega

✓ 4 ous

✓ 220g de sucre

✓ 70g de farina

✓ 2g de llevat Royal

✓ gelat de vainilla per acompanyar

Preparació

  1. Engegueu el forn a 180ºC amb calor a dalt i baix.
  2. Barregeu la mantega a temperatura ambient amb el sucre fins que quedi ben cremós.
  3. Afegiu els ous d'un en un i no pareu de remenar. Espereu a afegir el següent ou fins que el que acabeu d'abocar-hi quedi ben integrat.
  4. Desfeu la xocolata al bany maria o al microones i afegiu-lo a la mescla anterior.
  5. Barregeu la farina amb el llevat i integreu-los a la massa amb l'ajuda d'una espàtula amb moviments suaus.
  6. Ara és el moment d'afegir-li fruits secs, trossos de xocolata blanca o l'ingredient que preferiu. Jo, com que avui el gelat ja porta nous, no hi poso res extra.
  7. Aboqueu la massa en un motlle rectangular d'uns 20x30cm forrat amb paper de forn.
  8. Coeu al forn entre 20 i 30 minuts.
  9. Serviu les porcions tèbies amb una bola de gelat de vainilla.