Poca presentació necessiten uns bons bunyols de bacallà, doncs vet aquí que avui us porto uns molt bons bunyols de bacallà sense gluten.

La recepta és de l'Exquisit, no té res a envejar als bunyols de tota la vida i, així, en podem disfrutar tots.

Temps de preparació: 30 min

Racions: 6

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 250g de bacallà dessalat sense espines

✓ 1 ou L

✓ 125ml de llet

✓ 150g de farina d'arròs

✓ 50g de farina de blat de moro o fècula de patata

✓ 8g de llevat sense gluten

✓ 2 dents d'all

✓ 2 cullerades de julivert picat

✓ oli d'oliva suau per fregir

Preparació

  1. Bulliu 1 minut el bacallà, escorreu, deixeu refredar i esmicoleu amb els dits.
  2. Poseu el bacallà en un bol, afegiu l'ou batut, la llet, l'all trinxat i eljulivert picat.
  3. Remeneu amb una forquilla.
  4. Aneu afegint les farines tamisades i la sal. Feu-ho a poc a poc per si no us cal tota la farina (anirà en funció de com sigui de salat el bacallà). Us ha de quedar una textura cremosa.
  5. Poseu oli en una paella i aneu fregint els bunyols. Doneu-los forma amb l'ajuda de dues culleres.
  6. Un cop fregits, passeu-los per paper de cuina que absorbeixi l'excés d'oli.
  7. Es poden congelar un cop freds.