Us falten idees per fer acompanyaments per als plats? Doncs aquí deixo aquesta manera de fer coliflor que us arreglarà un plat sense donar-vos gens de feina.

La recepta és de la Tavella, venedors de fruita i verdura ecològica.

A mi m'agrada cada cop més la coliflor, i això que anys enrere no podia amb ella. Potser és l'edat que fa que tot m'agradi, tot i això, com que la meva era per acompanyar, he fet la meitat de les quantitats de la recepta original.

Temps de preparació: 45 min + 8 h nevera

Racions: 4

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 1/2 coliflor

✓ 1 dent d'all

✓ 1 cullerada d'oli

✓ 1 culleradeta de cúrcuma

✓ 1/2 culleradeta de sal

✓ 1/2 culleradeta de comí

✓ 1/2 culleradeta de pebre vermell

Preparació

  1. Engegueu el forn a 200ºC amb calor a dalt i baix.
  2. Talleu la coliflor en floretes
  3. Peleu i trinxeu la dent d'all.
  4. En un bol barregeu bé les flors de la coliflor amb tota la resta d'ingredients.
  5. Repartiu bé la coliflor sobre una safata apta per al forn de manera que no quedi apilotonada, només una capa.
  6. Rostiu al forn entre 25 i 35 minuts fins que la coliflor estigui rossa.
  7. Un cop feta, serviu calenta d'acompanyament.