Us falten idees per fer acompanyaments per als plats? Doncs aquí deixo aquesta manera de fer coliflor que us arreglarà un plat sense donar-vos gens de feina.
La recepta és de la Tavella, venedors de fruita i verdura ecològica.
A mi m'agrada cada cop més la coliflor, i això que anys enrere no podia amb ella. Potser és l'edat que fa que tot m'agradi, tot i això, com que la meva era per acompanyar, he fet la meitat de les quantitats de la recepta original.
► Temps de preparació: 45 min + 8 h nevera
❖ Racions: 4
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 1/2 coliflor
✓ 1 dent d'all
✓ 1 cullerada d'oli
✓ 1 culleradeta de cúrcuma
✓ 1/2 culleradeta de sal
✓ 1/2 culleradeta de comí
✓ 1/2 culleradeta de pebre vermell
Preparació
- Engegueu el forn a 200ºC amb calor a dalt i baix.
- Talleu la coliflor en floretes
- Peleu i trinxeu la dent d'all.
- En un bol barregeu bé les flors de la coliflor amb tota la resta d'ingredients.
- Repartiu bé la coliflor sobre una safata apta per al forn de manera que no quedi apilotonada, només una capa.
- Rostiu al forn entre 25 i 35 minuts fins que la coliflor estigui rossa.
- Un cop feta, serviu calenta d'acompanyament.