Si remeneu pel blog, veureu que ja hi ha una altra recepta de cookies, però quan vaig trobar aquesta a Pimienta Dulce, sabia que les havia de provar.

Per mi són cookies, tot i que en molts llocs les trobareu com les galetes de la pastisseria Levain Bakery de Nova York, que tan famoses s'han fet.

La veritat és que es fan en un obrir i tancar d'ulls i són boníssimes.

Temps de preparació: 45 min

Racions: 10

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 130g de nous

✓ 250g de gotes de xocolata

✓ 300g de farina

✓ 10g de Maizena

✓ 2g de sal

✓ 3g de bicarbonat

✓ 5g de llevat

✓ 150g de mantega

✓ 90g de sucre blanc

✓ 100g sucre morè

✓ 2 ous

Preparació

  1. Torreu les nous al forn a 150º durant 7 minuts (jo aquest pas me'l salto perquè no m'agraden massa torrades les nous).
  2. Poseu el forn a 200ºC amb calor dalt i baix.
  3. Bateu la mantega i el sucre fins que s'integrin.
  4. Agregueu els ous batuts poc a poc.
  5. Afegiu la resta d'ingredients secs tamisats i barrejar.
  6. Incorporeu les nous trossejades i les gotes de xocolata.
  7. Feu porcions de massa (jo m'he ajudat de 2 culleretes de postre) i disposeu-les sobre una safata del forn forrada amb paper de forn.
  8. Coeu-les entre 12 i 15 minuts.
  9. Deixeu refredar sobre una reixeta i conserveu en capsa metàl·lica.