Aquesta recepta no és un plat per sí sola, però es tracta d'un farcit molt fàcil de fer que combina molt bé en pastissos, galetes o tot el que se'ns acudeixi. La meva crema és de llima, però es pot substituir per llimona o taronja.

Temps de preparació: 15 min

Racions: 4

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 60 ml de suc de llima

✓ ratlladura d'una llima

✓ 2 rovells i 1 ou sencer

✓ 65g de sucre

✓ 45g de mantega

Preparació

  1. Poseu en un cassó tots els ingredients.
  2. Escalfeu al foc sense deixar de remenar amb una espàtula fins a que s'espesseixi.
  3. Coleu-la per assegurar-vos que queda ben fina (aquest pas és opcional, però jo sempre el faig).
  4. Deixeu refredar.
  5. Un cop freda, utilitzeu-la en la recepta que vulgueu o bé guardeu-la a la nevera en un pot de vidre i consumiu-la durant aquella setmana, no la feu durar més temps.