La recepta d'avui arriba per quedar-se, és impossible fer-la un sol cop ja que surten unes orelletes espectaculars sense cap complicació. Aconseguireu unes orelletes cruixents i amb textura de pasta de full que no tenen res a envejar a les comprades. La recepta d'avui està treta de Kanela y Limón, gran blog on ho explica tot pas a pas.

Temps de preparació: 40 min + 3 h repòs

Racions: 6

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 250g de farina de rebosteria

✓ 200g de formatge Philadelphia

✓ 100g de margarina

✓ 1 culleradeta de sal

✓ sucre

Preparació

  1. Tamisar la farina amb la sal i col·locar-ho a la superfície de treball en forma de volcà.
  2. Al mig s’hi posa el formatge i la margarina a temperatura ambient.
  3. Amassar amb les mans fins que la massa sigui llisa i homogènia.
  4. Embolicar la massa amb paper film i deixar-ho reposar a la nevera durant 3 hores.
  5. Preescalfar el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.
  6. Empolvorar el marbre de la cuina amb sucre i estirar la massa en forma de rectangle amb l'ajuda d’un corró.
  7. Enrotllar dos costats del rectangle cap al centre d’aquest, tallar porcions d’1cm de gruix i col·locar-les sobre una safata forrada amb paper vegetal o un full de silicona.
  8. Empolvorar les orelletes amb sucre abundant.
  9. Coure al forn fins que estiguin daurades, uns 10 minuts aproximadament.