Després de veure per diferent blogs com la gent fa el seu propi embotit, jo també m'he tirat a la piscina. I el resultat és molt satisfactori.
Aquí us deixo una recepta que gairebé es fa sola. Jo he seguit la del Blog de cuina de la dolorss.
► Temps de preparació: 10 min + 1 mes repòs
❖ Racions: 8
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 1 magret d'ànec
✓ 500g de sal grossa
✓ pebre negre
Preparació
- En un recipient poseu una capa de sal grossa, poseu el magret d'ànec i cobriu amb una altra capa de sal grossa vigilant que quedi ben tapat tot el magret.
- Tapeu el recipient i deixeu a la nevera entre 12 i 15 hores.
- Passat aquest temps, netegeu bé el magret amb un drap o paper de cuina de manera que no hi quedi sal.
- Cobriu la part greixosa amb pebre negre, millor si és mòlt al moment.
- Emboliqueu amb una tela de cotó o amb gasses.
- Conserveu-lo durant 3 o 4 setmanes a la nevera (a mi m'agrada més sec i l'he tingut 4 setmanes). Jo el poso a la porta sol, així no em fa nosa i si alguna cosa deixa aigua no se'm mulla.
- Passat aquest temps, només queda desembolicar-lo, tallar-lo ben prim i a la taula!