Catànies

Catànies

Racions: 8

Temps: 1 h

Dificultat: Mitja

Sempre hi ha aquelles receptes pendents de publicar, i la de catànies n’és una d’elles, a més a més, molt fàcil i resultona. La recepta és de La cuina vermella.

Ingredients

  • 400g d’ametlles pelades
  • 250g de sucre
  • 125g de xocolata blanca
  • 25g de mantega
  • cacau en pols

  1. Poseu en una paella 200g de sucre amb 300g d’ametlla a foc mig, i aneu-ho remenant fins que el sucre es converteixi en caramel.
  2. Deixeu refredar sobre un paper de forn al marbre, amb cura perquè el sucre crema molt.
  3. Mentrestant, prepareu el praliné: torreu al forn els 100g d’ametlla restant. Un cop torrades, tritureu-les. A part, poseu al bany maria la xocolata i la mantega, els 50g de sucre restants i les ametlles picades. Remeneu-ho bé.
  4. Cobriu les ametlles caramel·litzades amb el praliné i arrebosseu-les amb el cacau en pols.

 

Deixa un comentari